Cinorek!

crow

2010 -…
Cinorek ‘Masal‘ demek Şavak dilinde.

Blogun sembolü;

Karga… Diğer bir deyişle; Qıjık… Ecnebice; Crow

10 Responses to Cinorek!

  1. shahrebanoo says:

    Iyi günler, sayfanızı tesadüfen gördüm ve gördüğüme bir hayli sevindim. Sizinle tanışmak veya sizi tanımak mümkün müdür acaba ? E posta adresime yanıt alabilirsem bir hayli mutlu olurum.
    Khodahafez! 🙂

  2. Mekansav says:

    Dostum neden bana bahsettiğin filmler hakkında bloguna yazmıyorsun.Film konuşmak istemiyor musun… Etme!!! Bence o filmleri çok kişi izlemeli….Anlatmalısın….

  3. kıskanıyorum… izlediğim filmleri herkes izlemesin istiyorum:)… sadece özel olanlara istisna yapıyorum… madem sen haberdarsın; sen de özelsin demek ki…:)

  4. yasemin says:

    nereye yorum yapsam ne yapsam bilemedim de size kore de burslu yuksek lisans hakkında soru sorsam cevaplar mısnız??

  5. Önemli değil blogun herhangi bir yerine yazmanız yeterlidir. Yüksek lisans hakkında ise,,, Ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama buyurun sorun yardımcı olmaya çalışırım….

  6. yasemin says:

    öncelikle bu kadar geç yazdığım için özür dilerim . bi süredir netten uzaktaydım.şimdi anlatabilirim 🙂 ben özellikle de erkek arkadaşımla güney korede yüksek lisans yapmak istiyorum , branşım ingilizce öğretmenliği hatta şu anda kadrolu olarak bir okulda görev yapmaktayım .. güney korede yüksek lisans yapıp sonrasında da orada yaşamak istiyorum. burslu şekilde yüksek lisans yapmanın şartları nelerdir veya nasıl o bursu elde edebiliriz ? özellikle onu sormak istiyorum .. şimdiden teşekkür ederim 🙂

  7. burhan says:

    uzun sözün kısası, riva diye bir yerdeyim , güneşli hafta sonları için ugrak yer… lakin benim tafsiyem vapurlar severlerinin yapılamadıgı fırtınalı , gemilerin batıgı kış günlerinde çaya beklerim ….burhanaks@gmail.com. burhan

  8. fırtınalı sahil… hırçın dalgalar… dalgaların savurduğu küçük balıkçı tekneleri…. bir bardak çay böylesi mahşeri bir hali bile dizginleştirmeye kadir midir…
    neden olmasın; koreden memlekete doğru bir yük gemisi gelirse uğrarırım… bu arada birinci mesajda imza yoktu; denizkızı diyecektim ki güncellenivermiş…

  9. Aysen Ucur says:

    Sayin Ömer Bey,

    benim adım Ayşen Uçur ve ben trivago.com.tr firmasının Online-Pazarlama bölümünden sorumluyum. Trivago, otel fiyatı karşılaştırması için bağımsız bir arama motorudur. Bu arama motoru dünya çapındaki 700.000’den fazla otelin fiyatini , 200 den fazla rezervasyon sitesi üzerinden karşılaştırmaktadır.

    Sayfanız yaptığım değerlendirmeler sonucu dikkatimi çekti ve sitenizi inceledim.Seyahat ettiginiz yerler ve okudugunuz kitaplar ve daha bir cok konu üzerine yazdiginiz yazilar hakkinda siteniz sayesinde bilgi sahibi oldum ve sıtenizi çok beğendim. Sitenizin konusunu trivago için ilgi çekici bulmamın nedeni ise sitenizi ziyaret edenler hem cesitli konular ile ilgili yazmis oldugunuz makaleler hakkinda bilgi edinebilecekken ,ayni zamanda gezi yazilariniz sayesinde oradaki uygun otel kosullarına da ulaşabileceklerdir. Eğer bu konu sizin de ilginizi çekerse, trivago ekibi olarak sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız.

    Sayfanızda bizi önerme konusuna gelince, yeni yazacaginiz bir gezi yazisinda trivago`nun linkinin yer almasinin uygun olabilecegini düsündük. Tabiki makul bir sabit ücret ile bu link bağlantısı için desteğimiz olacaktır. İlgilenirseniz size textlink hakkında detaylı bilgiler verebilir ve bu konuyu örneklerlerle size açıklayabilirim .Ayrintılı bilgi için http://www.trivago.com.tr linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

    En yakın zamanda sizden olumlu bir haber almak dileğiyle,

    Saygılarımla,

    Ayşen Uçur

  10. Anonim says:

    hahaahha çok değişik samimi geldi bana bu sayfa yalda abbasi yi araştırırken sizi bulmak güzeldi

Çay içer miyiz!!!!!